maanantai 4. marraskuuta 2013

Äänestä edustajistovaaleissa!
PresSure & Poikkitieteilijät ovat kaikessa värikkyydessään ryhmä jota kannattaa äänestää, koska olemme pienten asialla varmistamassa että pientenkin ryhmien ääni saadaan kuuluviin sekä tukemassa opiskelijoiden arjen hyvinvointia. Ryhmässämme on tilaa erilaisille mielipiteille ja keskustelua asioista syntyykin monipuolisesti. PresSure & Poikkitieteilijöitä äänestämällä tiedät mitä saat kun jokainen ehdokas tuo esiin ajamansa vaaliteemat. Kritiikkiä on tullut siitä, että ryhmällämme ei ole ryhmäkuria, mutta olemme sitoutuneet Järjestojen ääni – vaalirenkaan teemoihin, jotka ovat:

1. Maksuttoman koulutuksen puolustaminen
2. Opintopsykologi Jyväskylän yliopistoon
3. Ainejärjestövaikuttaminen – osaamisperusteisuus – pätevimmät valitaan tehtäviin
4. Terveet ja toimivat tilat
5. Parempaa opiskelija-asumista

Näiden Järjestöjen ääni- vaalirenkaan teemojen lisäksi PresSure & Poikkitieteilijöillä on lisäksi joitakin ryhmäkohtaisia vaaliteemoja: olemme pienten asialla ja pyrimme osaltamme tuomaan lisää keskustelua edustajistokentälle. Tavoitteenamme on parantaa opiskelijoiden arkea, hyvinvointia, vaikuttamismahdollisuuksia sekä JYYn tiedotusta.

PresSure & Poikkitieteilijöissä tavoitteenamme on selvittää asiat ensin perinpohjaisesti ja muodostaa mielipiteemme ja näkemyksemme näiden pohjalta. Tästä hyvänä osoituksena on psykologi Pekka Holopaisen blogiimme kirjoittama teksti opintopsykologin toiminnasta ja tarpeesta opintopsykologiin. Käypäs siis lukaisemassa tuo kirjoitus! (numerommemuistiin@blogspot.fi)

Olemme matalan kynnyksen ryhmä ja tavoitteenamme on tuoda JYY lähemmäs opiskelijoita tarjoten kaikille väylän vaikuttamiseen - koemme tärkeäksi sen, että jokaisen mielipidettä kunnioitetaan ja jokaisella on tasavertainen mahdollisuus saada mielipiteensä kuuluviin. Äänestämisen kautta sinäkin voit vaikuttaa ja ottaa kantaa siihen, keiden haluat edustavat Sinua ja päättävän millaisiin asioihin yhteisiä varoja käytetään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti